Kosmetisk behandling

KOSMETISK BEHANDLING OG DET SMUKKE SMIL

Tandæstetiske og kosmetiske behandlinger handler om at føre tænderne tilbage til deres smukke oprindelige tilstand. Nogle mennesker bliver født med defekter i tænderne gange ser vi, og så må vi nogle gange hjælpe naturen.

De fleste tænder bliver født smukke, men gennem livet udsættes de for mange påvirkninger, f.eks. caries, parodontose, slag, farvestoffer i mad, tobak, kaffe, slid mm.
RING TIL OS
Man - Tor: 08:00 - 15:00
Fredag:     08:00 - 12:00
+45 86 14 62 03
NY PATIENT?
Er det første gang, du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.
Skift tandlæge
GRATIS PARKERING
Vi har gode og gratis parkeringsforhold når du besøger os, samt nem tilgang via offentlig transport.
Se rejseplan

Tandbehandling i høj kvalitet

Tryghed og professionalisme

Dedikeret behandlerteam

Kosmetisk tandbehandling

Udover at vore tandbehandlinger genopretter tændernes funktion, gør vi her på klinikken meget ud af æstetikken. Vi lægger vægt på, at vore patienter får et både smukt og naturligt tandsæt, der passer til ansigtsformen.

Vi har stor ekspertise på dette område og deltager løbende i udveksling af de nyeste erfaringer med andre eksperter. Når vi skal skabe eller genoprette det smukke smil, arbejder vi med en eller flere af nedenstående behandlinger.

Her på klinikken anbefaler vi tandlægestyret hjemmeblegning, da vi mener, at det er den mest skånsomme og effektive form. Behandlingen foretages derhjemme med løbende kontrol på klinikken. Blegeproduktet lægges i en skinne, som er lavet på baggrund af et aftryk af dine tænder.

Fordelene er, at tandlægestyret hjemmeblegning er en mere effektiv og skånsom blegemetode, og at de fremstillede skinner kan bruges igen, hvis du senere vil gentage blegningen.

Vi tilbyder også at blege tænder enkeltvis, f.eks. hvis en tand er blevet mørk af en rodbehandling.

Kontakt os i dag

Porcelæn

En porcelænskrone eller facade beskytter din tand og bevarer dit smil hvidt og smukt. En porcelænsfacade er en smuk måde at bevare tandens egen skønhed på. Porcelænsfacader bruges til at genskabe knækkede eller slidte tænder eller til at ændre en tands udseende.

De er tynde, men meget stærke, når de er blevet sat fast på tanden. Det er som at få lagt ny emalje i den ønskede farve og facon på tænderne.

Porcelæn er et materiale, som har et udtryk, der ligner dine naturlige tænder i munden. Det bevarer glansen og farven, og der er store muligheder for farvetilpasning. Alt i alt giver porcelæn et meget flot resultat. Du kan næsten ikke se forskel på porcelænstænder og dine egne tænder. Tændernes og ansigtets udseende bevares intakt og harmonisk.

Tandregulering

Tandregulering er til tider den eneste rigtige behandling for at få et smukt smil - og det er aldrig for sent at få gjort noget ved det. I dag findes der flere og mere enkle tandreguleringsmetoder end tidligere, fx. behandling med gennemsigtige plastskinner eller ved at sætte tandretningsbøjlerne på indersiden af tænderne.

Klinikken kan nu tilbyde tandretning med Invisalign. Det er et patenteret system, der med en aftagelig bøjle kan rette skæve fortænder. Ring +45 86 14 62 03 for gratis konsultation og hør om dette er en mulighed for dig!

Få lavet Kosmetisk behandling hos 

Anette Aagaard

Sisse G. Buhl

Janne Staalsen

Har du brug for en tid?

Vi ønsker at hjælpe dig så hurtigt og effektivt som muligt.
BOOK EN TID I DAG
Find vej
Tandlægerne Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 18,
8260 Viby J
Vis rute på kort
Åbningstider
Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 16:30
Onsdag
07:30 - 16:30
Torsdag
07:30 - 16:30
Fredag
07:30 - 15:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Ring til os
Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
+45 86 14 62 03
star-ocalendarheart-ophonemobilesmile-ocar