Om os

Velkommen til smilet.dk

Du har valgt en tandklinik med en lang historie og masser af erfaring. Hos os møder du både tandlæger med erfaring i implantater, tandlæger med lang erfaring inden for æstetisk og kosmetisk tandbehandling, tandlæger der har dygtiggjort sig i bidhævning samt yngre tandlæger, der har den sidste nye viden med fra tandlægeskolerne.

Hos Tandlægerne Grundtvigsvej kan du få foretaget alle typer af behandlinger, så du ikke behøver, at skulle andre steder hen, heller ikke, hvis du har været ude for ulykker, der har ødelagt dine tænder eller din bidfunktion. Det kan vi, fordi vi er mange tandlæger, der arbejder sammen med forskelligt erfaringsgrundlag. Vi har løbende behandlermøder internt på klinikken for at sikre dig den bedst mulige behandling.

Vi tilbyder dig alle former for tandbehandlinger
- og lægger vægt på, at hvert besøg er positivt.

Hos os betyder det kvalitet, når du oplever:

  • God service
  • Imødekommenhed
  • Konkurrencedygtige priser
  • Et personale som både fagligt og menneskeligt viser indsigt og forståelse for dig

Vi er 8 klinikassistenter, 5 tandplejere, 6 tandlæger, 1 sekretær, 1 bogholder og 1 klinikkoordinator tilknyttet klinikken.

Find mere information her:

Om klinikken

Der har ligget en tandklinik på Grundtvigsvej 18 i over 50 år, men Tandlægerne Grundtvigsvej opstod i 1987 og havde derfor 35 års jubilæum i 2022. Vi er vokset fra fire personer til et behandlerteam på 20 personer, som står klar til at byde dig velkommen på klinikken.

Vi udstyrer løbende vores tandklinikker med det nyeste tekniske udstyr, som har betydning for vores resultater. Erfaring kombineret med den nyeste teknologi hjælper os med at fastholde en optimal behandling for dig som patient – både når det gælder smertefrihed, holdbarhed, æstetik og kvalitet.

Har du brug for en tid?

Vi ønsker at hjælpe dig så hurtigt og effektivt som muligt.
BOOK EN TID I DAG
Find vej
Tandlægerne Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 18,
8260 Viby J
Vis rute på kort
Åbningstider
Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 16:30
Onsdag
07:30 - 16:30
Torsdag
07:30 - 16:30
Fredag
07:30 - 15:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Ring til os
Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
+45 86 14 62 03