Kosmetisk behandling

KOSMETISK BEHANDLING OG DET SMUKKE SMIL

Tandæstetiske og kosmetiske behandlinger handler om at føre tænderne tilbage til deres smukke oprindelige tilstand. Nogle mennesker bliver født med defekter i tænderne gange ser vi, og så må vi nogle gange hjælpe naturen.

De fleste tænder bliver født smukke, men gennem livet udsættes de for mange påvirkninger, f.eks. caries, parodontose, slag, farvestoffer i mad, tobak, kaffe, slid mm.
RING TIL OS
Man - Tor: 08:00 - 15:00
Fredag:     08:00 - 12:00
+45 86 14 62 03
NY PATIENT?
Er det første gang, du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.
Skift tandlæge
GRATIS PARKERING
Vi har gode og gratis parkeringsforhold når du besøger os, samt nem tilgang via offentlig transport.
Se rejseplan

Tandbehandling i høj kvalitet

Tryghed og professionalisme

Dedikeret behandlerteam

Kosmetisk tandbehandling

Udover at vore tandbehandlinger genopretter tændernes funktion, gør vi her på klinikken meget ud af æstetikken. Vi lægger vægt på, at vore patienter får et både smukt og naturligt tandsæt, der passer til ansigtsformen.

Vi har stor ekspertise på dette område og deltager løbende i udveksling af de nyeste erfaringer med andre eksperter. Når vi skal skabe eller genoprette det smukke smil, arbejder vi med en eller flere af nedenstående behandlinger.

Her på klinikken anbefaler vi tandlægestyret hjemmeblegning, da vi mener, at det er den mest skånsomme og effektive form. Behandlingen foretages derhjemme med løbende kontrol på klinikken. Blegeproduktet lægges i en skinne, som er lavet på baggrund af et aftryk af dine tænder.

Fordelene er, at tandlægestyret hjemmeblegning er en mere effektiv og skånsom blegemetode, og at de fremstillede skinner kan bruges igen, hvis du senere vil gentage blegningen.

Vi tilbyder også at blege tænder enkeltvis, f.eks. hvis en tand er blevet mørk af en rodbehandling.

Kontakt os i dag

  https://www.aldentesoftware.dk/Account/Logon/1155-booking

  Plastbehandling

  Har du mellemrum mellem dine fortænder og er det noget du ønsker at ændre ?

  Selvom disse tænder er sunde og raske, er de samlet set for smalle i forhold til kæbens bredde. Derfor opstår der mellemrum mellem tænderne. Nogle er meget kosmetisk generet af dette, se gerne før/efter billederne.

  Denne plastbehandling er en reversibel behandling, dvs der er ikke boret i tænder og plasten kan slibes af igen. 
  Plastbehandlingen er udført udelukkende med bonding til tændernes emalje. Emaljen forbehandles og plasten hærdes i den ønskede position for at opnå et fantastisk kosmetisk resultat. Behandlingen er meget holdbar, da bindingen mellem plast og emalje er den stærkeste vi kan opnå. 

  Du er med undervejs i opbygningen af dine tænder og har spejlet i hånden. Efter et par uger, ser vi dig igen til kontrol, evaluering og eventuel finpolering af plasten.
  Plastbehandling

  Porcelæn

  En porcelænskrone eller facade beskytter din tand og bevarer dit smil hvidt og smukt. En porcelænsfacade er en smuk måde at bevare tandens egen skønhed på. Porcelænsfacader bruges til at genskabe knækkede eller slidte tænder eller til at ændre en tands udseende.

  De er tynde, men meget stærke, når de er blevet sat fast på tanden. Det er som at få lagt ny emalje i den ønskede farve og facon på tænderne.

  Porcelæn er et materiale, som har et udtryk, der ligner dine naturlige tænder i munden. Det bevarer glansen og farven, og der er store muligheder for farvetilpasning. Alt i alt giver porcelæn et meget flot resultat. Du kan næsten ikke se forskel på porcelænstænder og dine egne tænder. Tændernes og ansigtets udseende bevares intakt og harmonisk.

  Tandregulering

  Tandregulering er til tider den eneste rigtige behandling for at få et smukt smil - og det er aldrig for sent at få gjort noget ved det. I dag findes der flere og mere enkle tandreguleringsmetoder end tidligere, fx. behandling med gennemsigtige plastskinner eller ved at sætte tandretningsbøjlerne på indersiden af tænderne.

  Klinikken tilbyder tandretning med Invisalign. Det er et patenteret system, der med en aftagelig bøjle kan rette skæve fortænder. 

  Ring +45 86 14 62 03 for en konsultation og hør om dette er en mulighed for dig og dine tænder.
  Invisalign SmiletInvisalign Smilet

  Få lavet Kosmetisk behandling hos 

  Anette Aagaard

  Sisse G. Buhl

  Janne Staalsen

  Har du brug for en tid?

  Vi ønsker at hjælpe dig så hurtigt og effektivt som muligt.
  BOOK EN TID I DAG
  Find vej
  Tandlægerne Grundtvigsvej
  Grundtvigsvej 18,
  8260 Viby J
  Vis rute på kort
  Åbningstider
  Mandag
  08:00 - 17:00
  Tirsdag
  08:00 - 16:30
  Onsdag
  07:30 - 16:30
  Torsdag
  07:30 - 16:30
  Fredag
  07:30 - 15:30
  Lørdag
  Lukket
  Søndag
  Lukket
  Ring til os
  Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
  +45 86 14 62 03
  car